Champinjoner fyllda med fetaostkräm
ca 15 stycken
- 15 stycken stora champinjoner
- 200 gr Fetaost
- 150 gr Grekisk Yoghurt
- svartpeppar
Gör så här:
Ta försiktigt bort foten på varje champinjon. Låt fetaosten rinna av och smula sedan ner den i en matberedare, grovhacka häften av champinjonfötterna och häll även ner dessa i matberedaren. Tillsätt yoghurten och mixa ihop alltsammans till en slät kräm, smaka av med peppar.
Fyll varje champinjon med krämen, gärna överfullt och grilla dem eller kör i ugnen tills de får färg.
För er Viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 5 P för allt, om man använder 3%-ig Apetina Fetaost och fettfri yoghurt.
Points: 5 P för allt, om man använder 3%-ig Apetina Fetaost och Grekisk Yoghurt 0% fett.
Recept och bild – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita – duifokus.se
Visited 703 times, 1 visit(s) today