Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Castel Rosso för alla tillfällen

skriv ut
Sommaren är här och vi gör oss redo för att njuta av varma härliga kvällar. Solglasögon, ett par sneakers och en bra picknick eller en snabbt hopplockad middag. Oenofors hjälper oss att matcha nya ekologiska vinet CastelRosso till sommarens olika tillfällen.

CastelRosso är ett finstämt och fylligt vin med nyanser av mörka plommon, körsbär och mörk choklad, torkade örter och subtil ek. Vinet passar till nöt, lamm, grillade grönsaker, lagrade ostar och pasta. Det är ekologiskt och gjort av handplockade vindruvor från södra Italien.

En ekologisk picknick
Till årets picknick väljer vi ekologisk mat och ekologiskt vin. Utbudet är stort och det är värt en omväg för att hitta mat och dryck som gör oss gott. Det finns allt fler ställen varifrån du enkelt kan handla med dig en noggrant utvald ekologisk måltid.

Samkväm ”Italian style”
Chark av olika slag, några goda lagrade ostar, bröd och ett gott vin. Och, några härliga vänner! Sedan kan vi njuta av långa kvällar med samtal, skratt och goda smaker. Matchningen mellan den italienska plockmaten och nya vinet CastelRosso är perfekt tack vare vinets fylliga och finstämda smak.

Alltid redo. Bärbart 
Det är praktiskt med vin på box med tanke på sommarsvenskens livsstil. Picknics, måltider på terrasser, bryggor, båtar, camping, landställen och spontana bjudningar. Vi grillar på längden och på tvären på engångsgrillar, gasolgrillar och kolsgrillar. CastelRosso är ekfatslagrat och passar bra till grillat.

Artikelnummer: 2166

Pris: 229 kr

 

Text och bild – Oenofors

Visited 21 times, 1 visit(s) today