Du i Fokus
Mat & Dryck

2024 års nyheter från Triumf Glass

skriv ut

Våren är här! Nu har årets glassnyheter börjat fylla glassboxarna. Triumf Glass är först ut med smaker som Marshmallow och Hockeypulver. Massor med fluffigt mums och härlig nostalgi.

En nostalgisk matchhjälte – Hockeypulverglass

En svensk klassiker, älskad av generationer. Nu äntligen som glass!
Tillsammans med Grahns som säljer det ikoniska godiset Hockeypulver har Triumglass tagit fram en ny smakrevolution – Hockeypulverglass!

– ”Vi är otroligt stolta över att introducera Hockeypulverglassen tillsammans med Grahns. Det är en smak som inte bara tar oss tillbaka till våra roliga barndomsminnen utan också gör den unik på marknaden.” säger Moa Frisk, marknadschef på Triumf Glass

Vi fortsätter att driva innovation inom glassvärlden tillsammans med välkända varumärken och denna smak är ett bevis på något alldeles extra.
Glassen är en blandning av lakritsgräddglass med salt lakritsfyllning, omsluten av ett lakritsöverdrag och toppad med hockeypulverströssel.

– ”Vi på Grahns är väldigt glada att vi tillsammans med Triumf Glass har tagit fram hockeypulverglassen. Vi är övertygade om att denna nya produkt kommer att tilltala och glädja många nya, men också trogna, Hockeypulverkunder. säger Jesper Lööw, CEO på Grahns.

Farbror Arnes Marshmallow

Årets minst lagoma nyhet från vårt premiumvarumärke Farbror Arnes, fortsätter varumärkets tradition av innovativa smaker. 2024 års tillskott är inget undantag, glassmarknaden välkomnar ett färgstarkt tillskott med en spännande touch av nyskapande. Nu lanseras Farbror Arnes Marshmallow, en krämig gräddglass med smak av marshmallow doppad i mjölkchoklad med krispiga kaksmulor.

Som om det inte vore nog, förlanserades redan under vintern en somrig, lyxig samt uppfriskande nyhet: Farbror Arnes Lemoncurd i limited edition. En krämig gräddglass med citronsmak och frisk citronsås doppad i vit choklad. Glassen kommer igen i mitten av man men finns endast i ett begränsat antal, så passa på och testa om ni hittar den.

Utöver dessa nyheter fortsätter samarbetet med Nick’s som förstärker vårt sortiment med ett somrigt sockerfritt alternativ i form av Mango passion.

Glassen är en krämig vaniljglass med en swirl av mangosås, doppad i vit choklad med bitar av syrlig passionsfrukt. Det är en fräsch smakexplosion för glassälskare där ett sockerfritt alternativ kan erbjudas utan att kompromissa med smaken. Denna nya somriga glassupplevelse är helt fri ifrån tillsatt socker, palmolja och gluten.

Film från årets glasstest:

Text & film – Jikitas, Bild – Pressmaterial

Visited 45 times, 1 visit(s) today