Rustas vårnyheter 2023

skriv ut

Efter julen blir vårens pigga pasteller en välkommen frisk fläkt! Rustas nyheter för hemmet rymmer allt från mattor, kuddfodral och gardiner till ljusstakar, krukor och vaser. Allt till priser som gör det enkelt att hålla budgeten nere.

Rustas breda utbud av heminredning fortsätter att lämna avtryck i våra hem. I mitten av januari flyttar vårens nyheter in i varuhusen. Utöver färgerna vitt, grått och beige har grönt tagit plats i baspaletten. Som accentfärger syns även dovt rosa och lavendel. Mönstermässigt är det naturen som står för inspirationen. Bladmönstret Pilia och romantiska Rose garden återfinns på gardiner, kuddfodral och vaxdukar.

Detaljer som sticker ut
Glas blir ett material att räkna med i vår. Populära ljuslyktan Cleo kommer i fler färger och storlekar och får dessutom sällskap av dekorativa vaser i samma serie. Perfekta att fylla med torkade växter eller konstväxter på kvist.

Att gruppera ljusstakar i olika utföranden är ett effektivt sätt att skapa snygga stilleben. Nyheten Bonnie är lika fin ensam som grupp och gör det enkelt att få in mer färg i hemmet.


Sätt stilen med prisvärda textilier
Elsaform är Rustas eget varumärke, med handplockad inredning i naturnära färger och slitstarka material. Sortimentet utökas i vår med kuddfodral i linne samt bomull, där de senare har dekorativa fransar. Nya för våren är även en pläd i återvunnen polyester och en badrumsmatta i återvunnen bomull. Bland mattnyheterna syns både kort- och långluggade modeller. Färgskalan är sober, med cremevitt, grått och beige som bas, men här finns även inslag av grönt och gult. För den som söker mattor i större storlekar erbjuds ett bredare utbud online på rusta.com.

På gardinavdelningen är nyheterna många. Från stilrena bomullsgardinen Randy med blockfärgade ränder till prisvärda Susanna i flera trendriktiga färger. Här är det enkelt att hitta nya favoriter!

Vårnyheterna finns i varuhuset från v. 2 2023.

Text och bild – Pressmaterial