Du i Fokus
Hem & Inredning

Rusta för balkongliv!

skriv ut

I Rustas vår- och försommarsortimentet 2019 satsas det stort på balkongen. Gränserna mellan inne och ute suddas ut och svenskarnas kärlek till heminredning avspeglas i alla rum. I sortimentet ser vi allt från multifunktionella loungemöbler till detaljrika stolar, platseffektiva bord och snygga detaljer.

Nyheten Visby, en fåtölj och fotpall med flätad sits blir en riktig vinnare på sommarens uteplats. Så även nyheten Palma, en stilren och rymlig loungemöbel som man gärna sitter fler i.

– Längtan efter att sitta ute, äta och hänga med vännerna tar fart så fort solens strålar börjar värma. För kommande vår- och sommarsäsong har vi storsatsat på nätta, flexibla och sköna balkongmöbler i flera olika stilar, både för den stora och lilla balkongen, säger Madelene Bishti, Produktchef.

I sortimentet finns även förra årets succémöbel Torino, en soffa som också rymmer förvaring, extra sittplats och ett möjligt bord. Cafésetet Antibes i ljusgrönt och svart får även sällskap av en pigg, blå kulör. I samma serie finns även en sittbänk med spaljé och ett fällbart balkongbord som också går att använda som bricka. Matcha med hopfällbara stolar, eller med nya stolen Kivik, en smakfull modell i konstrotting i beige och svart.

Till skymningen hjälper smidig solcellsbelysning och batterislingor till att skapa mysig stämning. Flera av solcellsnyheterna passar att hänga i träd eller runt balkongtaket, men går även integrera i middagsdukningen på matbordet. Nytt för säsongen är solcellslampor i färgat glas och risbollar.

– Rama in rummet med detaljrika nyheter som en snygg sisalmatta, nya sittdynor och dekorativa prydnadskuddar för utomhusbruk. På Rusta är det lätt att hitta en helhetslösning för balkongen, säger Madelene Bishti.

Nyheterna finns i butikerna from vecka 6.

 

Text och bild – Rusta

 

Visited 643 times, 1 visit(s) today