Du i Fokus
Hem & Inredning

Mio våren 2019

skriv ut
Tillsammans med vårljuset gör vårens sortiment entré på Mio och nu är det färg som gäller. I paletten hittar vi bland annat rosa och gröna toner i samklang med svärta eller ädel finish såsom mässing. 

Mio är marknadsledande på soffor och lanserar en rad nyheter till våren. Soffan CITY har inte bara många valmöjligheter när det kommer till tyger och komfort – soffan har dessutom en stomme i FSC-märkt trä.

Vardagsrummet är en plats för återhämtning och umgänge. Genom att välja en soffa i en svängd modell blir det enklare att se soffgrannen och man får en mjukare känsla i rummet. Sittpuffarna fortsätter att vara viktiga stilbärare och får nya uttryck med detaljer såsom fransarna och sockel i metall.

Vill man ha en lekfull inredning så är det ofta färger som gör jobbet. Det kan vara lampor i olika färger, enkla överkast s eller hela serier i tex sammet. Enkla detaljer som är smidiga att byta ut efter humör, säsong eller stil. Men det finns även något för den som inte vill ha starka färger.

Till våren är den naturliga trenden fortsatt stor och med mjuka och milda färger, ditt hem blir en zon för återhämtning. Den största återhämtningen sker när du sover och självklart ska du göra detta i sängar av hög kvalitet. Sängserien CAPE FAREWELL uppdateras med ett helt nytt koncept i linnetyg som består av sängkappa och huvudgavel.

Den nya vårkollektionen finns i butikerna from februari.

 

Text och bild – Mio 

 

Visited 10 times, 1 visit(s) today