Du i Fokus
Hem & Inredning

Glimt – smart förvaring!

skriv ut
Vi är många som har alldeles för mycket grejer som vi inte vet var vi ska göra av. Glimt är ett ytsmart förvaringskoncept som passar alla rum och all typ av förvaring. Äntligen kan mössor, vantar och pantflaskorna få sin plats!

Christina Enell och Jenny Palmbad saknade en snygg och smart möbel som kunde lösa deras källsorteringsproblem. De ville ha en möbel som gömde soporna, det skulle vara lock för att stoppa eventuella dofter, gärna snygg och fungerar även för annat.

De visste alltså vad de saknade och ville ha och skapade sin egen lösning. Glimt blev svaret på problemet. En kollektion som med sin funktion och design uppfyller alla deras krav.

Ställningen, Stålsherpan, finns i flera storlekar och olika färger. Den fästs mot vägg med tillhörande fästen. Väskorna, Supergömman, kommer i tre olika storlekar och rymmer mängder av prylar. Knäpp upp på önskad höjd i valfritt antal.

Med en innerpåse (precis som i en vanlig soptunna) funkar Supergömman perfekt för källsortering. Eftersom den kan maskintvättas är spill av matrester inget problem. Enkelt att få ordning på allt som ska sorteras; metall, plast, batterier, pant, papper, glas etc.

Här är alltså lösningen på alla våra förvaringsproblem!

 

Text – Marlene Rindå Jikita, bild – Glimt

Visited 34 times, 1 visit(s) today