Du i Fokus
Hem & Inredning

En elegant och skandinavisk jul

skriv ut
Årets julkollektion hos Watt & Vekes är en tolkning av den skandinaviska julen i all sin enkelhet. Det handlar om elegans och klassiskt vitt, men även om att plocka in nyanser från naturen som berör och väcker våra sinnen.

Årets naturtoner uppenbarar sig i några av storsäljarna Oslo, nu i en stengrå finish och den lite mjukare Lotus och Athena i en varm beige. Watt & Veke fortsätter att addera med nya storlekar till sin storslagna julkollektion av julstjärnor i halv-transparent papper.

Julstjärnorna i papper tar plats genom sina starka personligheter och uttryck, i år presenteras nyheterna Siv 60 vit och Astrid 44 vit. Vacker vikning i kombination med papperets mönster ger ett vackert, vintrigt ljusspel när lampan tänds.

Marta presenterades som en nyhet julen 2021 och blev direkt en stor favorit som sålde slut fort. Nu kommer Marta även i en mindre storlek 44. Designen är unik med sin kombination av vitt, linnebeklätt och mörkt brunmetallic papper. Naturlig, uttrycksfull och helt enkelt magisk. Matcha gärna med årets nya toppstjärna: Nova guld.

Bakom varje Watt & Veke pappersstjärna ligger hårt arbete – av den som omsorgsfullt och för hand viker och limmar stjärnans spetsar, men även av fabrikens ägare som alltid månar om kvalitet och att utveckla tillverkningsprocesserna. Watt & Veke är stolta över att de som arbetar i fabriken har goda arbetsförhållanden och att majoriteten är kvinnor.

Genom att köpa en stjärna från Watt & Veke stödjer man automatiskt kvinnors självständighet i Indien.

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 8 times, 1 visit(s) today