Du i Fokus
Hälsa & Motion

Sofia Wistam lanserar Mammasmycke

skriv ut
Sofia Wistam har designat ett Mammahalsband och låter 100 kr per sålt smycke gå till Läkarmissionens arbete för utsatta mammor runt om i världen. Tanken är att man ska bli påmind om den stora kraften som moderskapet ger. – Det här smycket har jag tagit fram som en hyllning till alla oss fantastiska mammor, säger Sofia Wistam. 

Genom sitt företag BySofiaWistam har tv-profilen Sofia Wistam designat de populära smyckesserierna Heartbeat och Circle of Life, med handgjorda halsband, armband och örhängen. Nu lanserar hon ett handgjort Mammahalsband med ringar som symboler för föräldraskapet.

– Att få följa sitt barns resa genom livet med utmaningar och kärlek är en stor gåva. Varje ring i halsbandet symboliserar ett nytt mirakel. Så ett barn, en ring. Själv har jag fyra barn och fyra ringar i mitt halsband, säger Sofia Wistam.

Under maj månad går 100 kr per sålt halsband till Läkarmissionen som bland annat arbetar med mammor i utsatthet världen över.

– Jag har rest med Läkarmissionen till både Sydafrika och Rumänien och sett hur deras arbete gör skillnad. Jag är glad att mitt smycke kan få vara med och bidra till att mammor får chans att förändra livet för sig och sina barn, säger Sofia.

Ge mamma ett smycke på Morsdag och rädda samtidigt ett liv, eller köp en förlossning som ger kvinnor rätt till en säker förlossning på en klinik.

 

Text och bild – pressmaterial

 

Visited 45 times, 1 visit(s) today