Du i Fokus
Mat & Dryck

Pasta Carbonara med kalkon

skriv ut
4 portioner
  • 250 gr spagetti
  • 2 ägg
  • 2 msk yoghurt
  • 24 gr riven parmesanost
  • 2 tsk olja
  • 200 gr strimlad kalkon
  • Salt
  • Svartpeppar
Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Vispa ihop ägg, turkisk yoghurt, parmesan, salt och peppar. Stek kalkonen i olja. Häll av pastan och lägg tillbaka den i den varma kastrullen. Blanda ner äggsmeten och kalkonstrimlorna, rör om så att såsen täcker pastan.

Smaklig måltid!



För er viktväktare:

Points (kostprogrammet från 2025): 35 P för allt, om man använder fettfri yoghurt

Points: 35 P för allt, om man använder Larsas fettfria turkiska yoghurt



Recept – Martin Jikita, bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se


Visited 366 times, 1 visit(s) today