Pasta Carbonara med kalkon
4 portioner
- 250 gr spagetti
- 2 ägg
- 2 msk yoghurt
- 24 gr riven parmesanost
- 2 tsk olja
- 200 gr strimlad kalkon
- Salt
- Svartpeppar
Gör så här:
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Vispa ihop ägg, turkisk yoghurt, parmesan, salt och peppar. Stek kalkonen i olja. Häll av pastan och lägg tillbaka den i den varma kastrullen. Blanda ner äggsmeten och kalkonstrimlorna, rör om så att såsen täcker pastan.
Smaklig måltid!
För er viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 35 P för allt, om man använder fettfri yoghurt
Points: 35 P för allt, om man använder Larsas fettfria turkiska yoghurt
Recept – Martin Jikita, bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se
Visited 366 times, 1 visit(s) today