Du i Fokus
MusikUpplevelser

Sannas Sanning – Mitt Sanna Jag!

skriv ut
Det är 22 år sedan vi såg henne på scen första gången. Då var hon 11 år och slog igenom med radiohitten “Till en fågel”, idag är Sanna Nielsen en fullfjädrad artist som precis flyttat in på anrika Hamburger Börs. Här snackar vi läckra kläder, proffsiga musiker och nostalgi!

I den egna showen ”Mitt Sanna jag” får vi internationella influenser och hits, men i Sannas egen tappning. Hamburger Börs har byggt om och har nu ett scengolv som är stort nog att rymma hennes drömorkester, en mullrande gospelkör och scenografi i Robbie Williams anda.

 

Under kvällen får vi höra Sannas tolkningar av hennes egna favoriter som ett pärlband av klassiska hits. Men vi får också höra hennes egna hits, som är en hel kavalkad av välkända låtar. Allt är otroligt snyggt och väl koreograferat. Sanna är ett proffs och tillsammans med hennes väl utvalda musiker skapar de något alldeles extra.

Mellan låtarna berättar Sanna om åren som hittills passerat, det handlar om känslor, utanförskap, kamp, ärlighet och inte minst kärlek. Här finns också en specialskriven låt om hennes väg från metropolen Bromölla. Det blir känslosamt både för Sanna själv och publiken, men så ska det väl vara när man river alla murar och berättar sanningen. Hennes Sanna Jag.

Sanna må vara ung men ett proffs ut i fingerspetsarna! Att hon njuter av att stå på scen finns det ingen tvekan om. Skansen och Allsången i all ära, men det är här hon är som bäst! Hon strålar och briljerar i vartenda nummer! Det är äkta, det är proffsigt, roligt och förbaskat bra. Detta är Sanna Nielsen när hon är som bäst!

Hamburger Börs leverera också bättre än på länge. Vi som valt kött till varmrätt får den möraste kalv som någonsin serverats på en tallrik. Rekommenderas!

Showen är ca 90 minuter och körs på Hamburger Börs under vintern.

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita

 

 

Visited 26 times, 1 visit(s) today

Ett svar på ”Sannas Sanning – Mitt Sanna Jag!

Kommentarer är stängda.