Du i Fokus
Mode & Skönhet

Riviera Collection – solglasögon som sticker ut!

skriv ut

Tio år efter att optikföretaget Smarteyes grundades lanserar man nu Riviera Collection – sin första dedikerade solglasögonkollektion. Enligt Smarteyes designer är det en vågad kollektion som sticker ut.

– När vi tog fram Riviera Collection inspirerades vi av platser kring Medelhavet, samtidigt som vi ville tänja på gränserna. Resultatet blev en vågad kollektion med många modeller som sticker ut från mängden, berättar Smarteyes designer Karin Sjöbom och fortsätter:

– Kollektionen är uppdelad i tre olika stilar. De klassiska modellerna har ett stilrent och tidlöst formspråk, retromodellerna är 60-talsinspirerade och de futuristiska är trendiga shields-bågar med spegelglas som sitter på utsidan av bågen. Du kommer garanterat hitta ett par solglasögon som passar – oavsett om du ska ha dem när du promenera längst en strandpromenad i Cannes, solar vid en pool eller dansar på en after-beach.

Samtliga bågar i Riviera Collection går att köpa med solglas utan styrka, direkt över disk, och kostar då 1000 kronor styck. De flesta bågarna går även att få med solglas slipade din styrka och kostar då från 2000 kronor. I priset ingår även ett matchande fodral.

 

Text och bild – pressmaterial

Visited 10 times, 1 visit(s) today