Vik ihop din gasolgrill och ta med på nästa utflykt!

skriv ut
Njut av sommaren och bjud in vännerna på en härlig grillkväll. Bestäm om du vill bära med dig den portabla gasolgrillen till picknicken eller ta fram den och grilla på din uteplats. Grillen har smart nog två grillytor med separata temperaturreglage. 

Den hopvikbara gasolgrillen NomadiQ är perfekt för den som vill grilla på stranden, i parken, på altanen, på campingen eller på däck. Den väger bara 5,6 kilo, vilket gör den lätt att bära med sig och är inte för tung att släpa på. Så länge det finns en plan yta att ställa grillen på kan man enkelt grilla var man än är.

När man tänt grillen tar det bara några minuter för de två grillytorna att bli varma. De stora grillytorna ger gott om plats för att grilla till ett stort sällskap. Den stadiga bordsgrillen är stor nog för att man ska kunna grilla till ett stort sällskap och de två separata grillytorna har individuella temperaturreglage som gör det enklare att anpassa värmen efter det som ska grillas.

Utan att tumma på några funktioner är NomadiQ designad för att vara så portabel som möjligt. Grillen bärs antingen i handtaget eller i den medföljande axelremmen. Den är enkel att packa med i bilen, båten och husvagnen och går även att ta över axeln när du cyklar.

Grillen är tillverkad av högkvalitativ aluminium och väger endast 5,6 kg. Hopfälld är den endast 40 cm bred, 36 cm hög och 15 cm djup.

 

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial