Du i Fokus
Dryck

Råstoff Pure Liquorice – ett måste för lakritsälskaren!

skriv ut
Lakrits i dryckesform kommer mer och mer och lakritsälskarna jublar. Det är dock inte helt enkelt att få den rena och genuina smaken, som lakritsroten ger. Det danska företaget Råstoff har dock lyckats. Nya likören Råstoff Pure Liquorice  är en fullträff!

Råstoff Pure Liquorice är en finstämd och välbalanserad lakritslikör. Den innehåller lakritsrot från Centralasien som skapar en smak som är söt, smakrik och en hint sälta. En lyxig likör som får smaklökarna att kittla som de flesta svenskar gillar.

-”Sedan lanseringen av Råstoff Salty Caramel, har Råstoff Pure Liquorice varit en av de mest önskade smakerna i Råstoff-serien bland de svenska konsumenterna, nu äntligen går det att beställa den på Systembolaget.” säger Gabrielle Hjorth, Brand Manager på Spivi.

Färgen är mörkbrun färg, nästan svart. Likören har en stor, kryddig doft med tydlig karaktär av lakrits. Smaken är söt, kryddig och med tydlig karaktär av lakrits med inslag av salmiak.

Råstoff Pure Liquorice avnjuts väl kyld som den är, i en drink, hälld över glass eller som smaksättning i tex en kladdkaka.

Raw Power:

  • 4cl Råstoff Pure Liquorice
  • 2cl Råstoff Salty Caramel
  • 10 mjölk
  • Is

Skaka alla ingredienser i en shaker, häll sedan upp i ett snyggt glas med is. Klart!

Råstoff Pure Liquorice

Artnr: 51410

Pris: 189 kr

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial

 

Visited 197 times, 1 visit(s) today