Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Coconut Chili från Arvid Nordquist

skriv ut
Green Lemon, Berry Black och Coconut Chili är de nya spännande smakerna när Arvid Nordquist presenter hösten nyheter. Det är högkvalitativa svarta och gröna long leaf teer från Sri Lanka, odlade 2000 meter ö.h och precis som tidigare teer är de Fairtrade certifierade och 100 % klimatkompenserade.

Med stort fokus på kvalitet och hållbarhet lanserade Arvid Nordquist te för första gången hösten 2015. Idag innehåller sortimentet Grönt, Svart, Rooibos och Ört te och serveras i pyramidformade ”silkbags” vilket tillåter bladen att expandera vilket i sin tur ger fylligare smak, djupare färg och mer arom.

Nyheten Green Lemon kompletterar storsäljaren Green Chai genom att ytterligare utveckla Arvid Nordquists gröna tesortiment. Berry Black är ett svart te med naturliga bitar av jordgubbe, hallon och blåbär. Coconut Chili är också ett svart te men med en lätt söt cocos antydan och ett kryddigt avslut av chili. Samtliga baseras på long leaf teer odlade på hög höjd i de finaste tedistrikten i Sri Lanka.

I och med lanseringen av de nya smakerna har hela sortimentet även fått en ny och mer hållbar förpackning. De nya förpackningarna är en aningen mindre men behåller samma uppskattade design.

Testpatrullen har testat alla smaker och är eniga om att coconut chili är vinnaren! Det doftar ljuvligt när man tillagar det och smakerna är tydliga när man dricker det. Det känns som ett lyxigt te att dricka i vardagen.

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita

 

Visited 14 times, 1 visit(s) today