Du i Fokus
Mat & Dryck

Bananpannkaka

skriv ut
2 portioner
  • 2 bananer
  • 4 ägg
  • 2 kryddmått vaniljessens
  • salt
  • fett till stekning
Gör så här:

Mosa bananerna väl. Ha ner äggen, vaniljessensen och en nypa salt och vispa ihop alltsammans till en jämn smet. Stek i stekpanna eller plättjärn, i lite fett.

Servera till frukost och mellanmål med tex bär och lite kvarg eller till efterrätt med tex chokladsås, bär och grädde.



För er Viktväktare:

Points (kostprogrammet från 2025): 0 P för hela satsen. Lägg till P för fettet du steker i samt eventuella tillbehör

Points: 0 P för hela satsen. Lägg till P för fettet du steker i samt eventuella tillbehör



Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se


Visited 1 685 times, 1 visit(s) today