Bananpannkaka
2 portioner
- 2 bananer
- 4 ägg
- 2 kryddmått vaniljessens
- salt
- fett till stekning
Gör så här:
Mosa bananerna väl. Ha ner äggen, vaniljessensen och en nypa salt och vispa ihop alltsammans till en jämn smet. Stek i stekpanna eller plättjärn, i lite fett.
Servera till frukost och mellanmål med tex bär och lite kvarg eller till efterrätt med tex chokladsås, bär och grädde.
För er Viktväktare:
Points: 0 P för hela satsen. Lägg till P för fettet du steker i samt eventuella tillbehör
Personliga Points: 0-9 PP för hela satsen. Lägg till Sp för fettet du steker i samt eventuella tillbehör.
Mitt WW: Grön 8, Blå 0, Lila 0 för hela satsen. Lägg till Sp för fettet du steker i samt eventuella tillbehör.
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita
Visited 1 520 times, 1 visit(s) today