Du i Fokus
Mat & Dryck

Anna Pepparkakor – årets smak och som chokladkaka

skriv ut

För ett par år sedan tog Annas Pepparkakor klivet från kakhyllan till frysdisken med Annas Pepparkaksglass, nu utökas sortimentet ytterligare med konfektyr. Först ut är en chokladkaka med pepparkakssmak.

Med en kombination av len mjölkchoklad av högsta kvalitet och krispiga pepparkaksbitar lanserar Annas sin första chokladkaka. Annas Original Mjölkchokladkaka är utformad i olika stora chokladbitar, perfekta för att dela flera stycken eller för att tillfredsställa sitt eget mindre eller större chokladbegär.

Med den nya chokladen vänder man sig till konsumenter som gillar både Annas Pepparkakor och mjölkchoklad och vill hitta en ny kombination av sina favoriter för att dela på julens alla sammankomster eller för att unna sig helt själv.

-I Sverige älskar vi både pepparkakor och choklad och att kunna kombinera de två i en riktigt högkvalitativ produkt känns spännande! Vi hoppas att Annas Original Mjölkchoklad ska uppskattas av många och avnjutas till flera av julens sammankomster eller i eget sällskap till en god kopp kaffe, säger Eva Forsberg, Category Marketing Manager på Annas Pepparkakor. 

Annas Original Mjölkchoklad riktar sig till alla choklad- och pepparkaksälskare och är med sin unika utformning både perfekt att delas eller att avnjutas i eget sällskap, vare sig man bara vill ha en liten bit eller är sugen på flera stora.

För åttonde året lanserar Annas Pepparkakor en tillfällig smak inför julsäsongen. I Årets smak blir två av våra mest älskade bakverk ett, då pepparkakan möter smakerna vanilj, kanel och en hint av äpple i en oemotståndlig smak av nybakad äppelpaj med mycket vaniljsås. Med Årets smak 2022 flirtar man både med tradition och nytänkande.

-Vi hoppas att 2022 års Limited Edition kommer uppskattas av många! Med smakerna vanilj, kanel och en underton av äpple i kombination med den traditionella pepparkakan har vi försökt skapa en smakupplevelse av nybakad äppelpaj, med extra mycket vaniljsås såklart.  Självklart följer vi den goda traditionen att baka på plåt vilket ger Annas pepparkakor sin härliga sprödhet, säger Eva Forsberg, Category Marketing Manager på Annas Pepparkakor.

Annas Original Mjölkchoklad och Annas Limited Edition Äppelpaj finns i dagligvaruhandeln

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial

Visited 4 times, 1 visit(s) today