Du i Fokus
Hem & Inredning

Tubble – räddningen för alla utan badkar!

skriv ut
Badkar förknippas sällan med egenskaper som att vara portabla och platseffektiva – fram till nu. Nu har SmartaSaker utökat sitt sortiment av innovativa lösningar med det uppblåsbara badkaret Tubble. Ett praktiskt kar som snabbt blåses upp och lika lätt kan plockas undan.

Det uppblåsbara karet Tubble är ett behändigt val för den som inte har plats med ett traditionellt badkar, eller önskar komplettera med ytterligare ett badkar till hemmet eller stugan. Tubble har mjuka kanter som ger hög komfort för nacken, och med karet kommer en dryckeshållare samt avtagbart värmeskydd som håller vattnets temperatur.

–Under kalla vinterdagar och tillfällen för avkoppling är Tubble ett lysande alternativ till det klassiska badkaret för hemmet med begränsad yta – eller hushållen där konkurrensen är hög om karen. Vårt sortiment av innovativa och praktiska saker bara växer och Tubble är ett mycket efterlängtat tillskott, säger Ella Stemme, VD och grundare av SmartaSaker.

Badkaret fylls enkelt med luft inom loppet av en minut med hjälp av innovativ blåsteknik. När karet är uppblåst kopplas avrinningsslangen till i botten. Därefter placeras Tubble nära ett avlopp och kan sedan fyllas med vatten. Efter badet töms vattnet ut genom avrinningsslangen och ned i avloppet.

 

Text och bild – SmartaSaker

 

Visited 8 times, 1 visit(s) today