Du i Fokus
Hem & Inredning

Skapa framtidens påsktraditioner med Sagaform

skriv ut

En högtid lika härlig som julen, men utan samma stress och måsten. Påsken är en tradition som Sagaform tror kommer att öka i popularitet framöver. I vår- och sommarkollektion 2024 är påsken en central del. Nostalgiska produkter möter samtiden med målet att ge nästa generation detaljer att skapa minnen med.

Traditioner skapas av en anledning, de förstärker relationen människor emellan. Inte bara inom familjer, utan över generationer där kunskap och erfarenheter förs vidare. Traditioner, stora som små, ger möjlighet att dela stunder tillsammans, bygga gemenskap och skapa minnen för hela livet. Sagaform älskar traditioner i allmänhet, och påsken i synnerhet.

– Jag kallar påsken för “chill-julen”, en av de traditioner som jag personligen uppskattar allra mest. En avslappnad men familjär högtid som bjuder in till ledighet under årets mest förväntansfulla tid – våren. Påsken hos Sagaform omfamnar den gula färgen som ger massor av energi, gärna i kombination med vitt och grönt. Vi har bevarat nostalgin i den klassiska ägghönan och presenterar en egen variant. En produkt jag hoppas att många barn kommer att skapa fina påskminnen till, säger Beatrice Lindgren, design- och konceptchef på Sagaform AB.

Kollektionen Ellen är Sagaforms traditionsserie. Vi möter den i olika former inför både jul och påsk.Text och bild – Pressmaterial

Visited 29 times, 1 visit(s) today