Du i Fokus
Hem & Inredning

Marstrand – hammocken är tillbaka!

skriv ut
Om bara ett par månader är värmen tillbaka och vi återvänder ut i våra trädgårdar och uteplatser igen. Våren 2016 är hammockens återkomst! Lite gung, en kudde och en tidning – mer behövs inte för att skapa förutsättningar för de där rofyllda stunderna man så väl behöver. Den lika älskade som efterlängtade hammocken är tillbaka i en ny uppdaterad design. Hammocken lanserades under 1960-talet och blev snabbt en stor succé, uppskattad av alla generationer.

Marstrand från Hillerstorp har maritimt inspirerade tampar som håller sits och rygg på plats och skapar det rätta gunget. Hur mycket du vill att gungan ska luta avgör du själv.

Allt trä i Marstrand kommer från FSC-certifierad kärnfuru som har växt i Norrland. FSC-certifierad träråvara innebär att den kommer från skogsbruk som skapar ekonomiska, sociala och miljömässiga fördelar och allt trä från ett FSC-certifierat skogsbruk måste även vara spårbart.

Tresitssoffan är 150 cm bred och finns täcklaserad i vitt. Den går även att hänga direkt i taket om man hellre vill det. Nu är det alltså fritt fram för en gungande eftermiddagslur i skuggan igen.

Bild och text – Marlene Rindå Jikita

Visited 2 times, 1 visit(s) today