Du i Fokus
Hälsa & MotionUpplevelser

En härlig dag på Selma City Spa

skriv ut
Oavsett om du är trött och sliten och bara vill koppla av, vill ha en mysig dag med en vän eller göra något kul med kompisgänget, så är spa ett riktigt bra val. Selma City Spa är ett av flera ställen som ligger bra till i centrala Stockholm. Kom som du är, byt om till badrock och bara mys!

Selma City Spa ligger på toppen av Clarion Hotel Sign med en otrolig utsikt över Stockholm. Här erbjuds det ett antal olika exklusiva behandlingar, rooftop pool och en härlig terrass. Här kan man ta en halv- eller heldag eller varför inte testa det helt nya after work konceptet som äger rum varje torsdag framöver – Thursdays at Selma.

Det blir en väldigt bra start på helgen med reducerat pris på spa:ts quick fix behandlingar, spainträde och det som bubblar i baren. Allt detta serveras till skön musik och möjlighet till styling finns. Du behöver inte vara gäst på hotellet, men det är väldigt frestande att ta ett rum efteråt när man är lagom avslappnad och bara vill lägga sig mellan nymanglade lakan.

Men Selma City Spa är självklart öppet alla dagar i veckan! På vardagarna är det lite färre besökare och det finns gott om plats i takpoolen och bastun. Kommer man på förmiddagen hinner man ta ett dopp och värma sig i bastun innan man äter en härlig lunch. Rätterna har en vegetarisk bas som man äter som de är eller väljer till lax eller kyckling. Det är vackert upplagt och riktigt gott! Som avslutning på en avkopplande dag kan man med fördel unna sig en massage eller annan behandling som pricken över i. Efter en AW är det perfekt att ta få hjälp med makeupen innan utekvällen.

Inte behöver man gå långt för att fortsätta festen heller. Vägg i vägg med Selma City Spa har man nämligen öppnat  Rooftop Bar by Clarion Hotel Sign inför sommaren 2017. Tillsammans med den enastående utsikten kan man njuta av en enklare meny med läskande drycker, vin och öl medan man ser solen gå ner över Stockholm. Från slutet av juni kommer även en enklare grillmeny att kunna intas och nästan varje fredag hela sommaren kommer en DJ att spela musik.

Man kan alltså utan problem spendera en dag eller kanske ett helt dygn på Clarion Hotel Sign. Först en heldag på Selma City Spa, sedan fortsätta in till, eller ut till, Rooftop Bar och sen är det förstås bekvämast att ta ett rum när man ändå är där. Det finns inte mycket som slår en hotellnatt med en riktigt härlig frukost morgonen därpå!

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Camilla Käller

Visited 22 times, 1 visit(s) today