Du i Fokus
Böcker

Härlig bok för dig som drömmer om en dag på spa

skriv ut
Under åren som reseskribent har Heidi Rovén besökt och testat nästan 300 spa över hela världen. Första boken “Spaterapeutens 10 budord” utkom redan 2009. Nu har uppföljaren kommit “Spabesökarens 10 budord”. En bok både för den som ser fram emot sitt första besök och den erfarne spa-besökaren som längtar till nästa gång.

Heidi ville skriva en bok för den som inte riktigt sett tjusningen av ett härligt spa-besök än, man kanske tycker att det är lite obekvämt, olustigt eller ovant med spa. Boken är ett sätt att få alla att få ut det mesta av besöket och att inte gå miste om den sköna avslappningen och välmående känslan man får av ett riktigt härligt spabesök.

Spabesökarens 10 budord går Heidi igenom varje del av spabesöket, från planeringsstadiet till hur man förlänger den sköna effekten på hemmaplan. Här finns även en guide till hur man får ut det mesta av sitt spabesök i allt från situationer i omklädningsrummet och duschen, till behandlingsrummet och de allmänna spaytorna.

Läsaren får hjälp med att identifiera och stå upp för sina egna behov, ge sig själv rätt förutsättningar, lösa situationer med blygsel och hälsoproblem men blir också påmind om att det är viktigt att vara sanningsenlig och respektfull mot andra – och varför. En heltäckande spa-bok alltså!

De 10 budorden illustreras av Malin Svedjeholms roliga och träffsäkra bilder.

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Malin Svedjeholm

 

Visited 17 times, 1 visit(s) today