Du i Fokus
Hem & Inredning

Julens alla stilar finns på Rusta

skriv ut

I början av oktober flyttar julen in på Rusta. Med över 200 nyheter är det lätt att välja belysning, gran, pynt och inredning som matchar din personliga stil. Stilrent skandinavisk, maxat lekfull eller klassisk med en twist? Bland Rustas julnyheter finns gnistrande belysning, pampiga granar, pynt, tomtar och inredning för alla stilar och plånböcker!

Klassiskt i rött, grönt och guld
Den klassiska julen tilltalar många och i år finns fler nyheter än någonsin att välja bland. Ljusstakar av traditionellt snitt sätter stämningen tidigt, som nyheten i form av en grön gris. Tomtar hör julen till och sortimentet breddas med flera vättar med skägg och luva. Bland bubblarna syns även nötknäppare att hänga i granen eller ställa i fönstret.

Skandinaviskt och naturnära
Fyll hemmet med julens ljus i form av kransar och girlanger med inbyggd belysning. För den som gillar den skandinaviska stilen i grått, vitt och silver finns flera nyheter. Som söta silversvampar att fästa i granen samt dekorationshus, granar och kottar med inbyggd LED-belysning. Pläden och kuddfodralen Fluff har mjuk, nästintill pälsliknande look och fixar myset i soffan.

Lekfullt och magiskt
Vem älskar inte en magisk gran à la Disney? Bland Rustas nyheter finns allt från snöglober och ljusstakar med dinosaurier till pastellfärgade julkulor och glaskulor med extra allt! Vad sägs om skidåkande älgar eller styrketränande tomtar i granen? Serien Prisma i PET-plast kommer i flera utföranden, där enhörningen spås bli barnens favorit.

Julen är ljusets högtid! Lys upp balkongen eller trädgården med ljusslingor, kransar och ljusfigurer. Nyheten Prisma, 3D-figurer i PET-plast fyllda med gnistrande LED-lampor, sprider ett stämningsfullt sken både inom- och utomhus. Ta magin till nya höjder med julens kanske roligaste pryl – trollspöet som tänder belysningen på din befallning!

Låt julen starta i fönstret
Sortimentet av julstjärnor får i år tillskott av flera moderna varianter, där den största modellen mäter hela 150 cm. Sticker ut bland årets adventsljusstakar gör elljusstaken Venjan i trä. Föredrar du levande ljus finns mängder av prisvärda alternativ, flera i fina behållare som passar perfekt att ge bort. Lekfulla julbyar är synonymt med julen på Rusta. Vad sägs om en trolsk skog med älgar och harar, eller tomtar på gym? Utbudet är enormt!

Inredningsdetaljerna som gör julen personlig
Inred för jul med plädar, bäddset och gardiner med julmotiv. Det nya mönstret Skiers, med retroinspirerade längdskidåkare, spås bli en favorit i vinterhemmet. För den som vill bjuda till glöggmingel eller duka julbordet finns en uppsjö av nyheter, som glöggservis och muggar med lekfulla julmotiv. Med en glittrande kavaj i guld eller silver blir du garanterat julfestens mittpunkt! Självklart finns även julkläder och tillbehör till husdjuren i Rustas välfyllda julvaruhus. God jul!

Rustas julsortiment landar i varuhuset v 38–42

Text och bild – Pressmaterial

Visited 12 times, 1 visit(s) today