Lakritschokladbollar

skriv ut
Till ca 25 bullar behöver du:
  • 100 g mjukt smör
  • 1 dl strösocker
  • 4 msk kakao
  • 3 dl havregryn
  • Lakritspulver att rulla bollarna i
Gör så här:

Blanda ihop alla ingredienser. Rulla små bollar och rulla dessa i lakritspulvret. Ställ kallt, men ta fram en stund innan du serverar dem.

Tips! Ha gärna en tesked lakritssirap eller lakritspulver som extra smaksättare i smeten .

För er viktväktare:

Points: 84 P för hela satsen, 57 P om man tar sukrin istället för socker.

Personliga Points: 84 PP för hela satsen, 57 PP om man tar sukrin istället för socker.

Mitt WW: Grön 74, Blå 74, Lila 61 för hela satsen.

Recept och bild – Marlene Rindå Jikita

One thought on “Lakritschokladbollar

Comments are closed.