Koskenkorva Rhubarb – En färgstark likörnyhet
Koskenkorva Rhubarb är det senaste tillskottet i Koskenkorvas likörportfölj och är gjord på färska rabarber och granatäpple. Tillsammans med basen på Koskenkorva vodka bildar de naturliga råvarorna en ljuv förening mellan sött och syrligt samt uppvisar både en äkta och harmonisk smak.
– Det överväldigande mottagandet av de tidigare likörlanseringarna är helt fantastiskt och ett kvitto på att det här är produkter som tilltalar många av våra svenska konsumenter. Det är därför extra roligt att redan nu kunna lansera ytterligare en produkt av samma höga kvalitet, säger Catrin Söderberg, Senior Brand Manager på Altia.
Doften är fräsch av rabarber med en fruktig underton av granatäpple. Naturlig smak av söt rabarber i kombination med granatäpple och en liten släng av vanilj och lakrits. Barnsligt god faktiskt och är med sin inbjudande rosaskimrande färg en perfekt dryck att servera kall som den är eller att använda som bas i uppfriskande drinkar tillsammans med andra passande tillbehör.
Rhubarb Smash
40 ml Koskenkorva Rhubarb
30 ml Citronjuice
10 ml Sockerlag
10 Myntablad
Skummad äggvita
Mät upp alla ingredienser i en shaker. Skaka hårt och sila ned i ett kylt glas med is. Garnera och servera.
Koskenkorva Rhubarb har en alkoholhalt på är 21% och liksom varumärkets övriga likörer presenteras den i en tidlös glasflaska med unik träkork. Finns i Systembolagets beställningssortiment.
Koskenkorva Rhubarb
Artikelnr: 50380
Pris: 149kr
Text – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita, Bild – Pressmaterial