Grön Potatissallad med Rostbiff

skriv ut
2 portioner
  • 400 g potatis
  • 30 g purjolök
  • 100 g haricotsverts
  • 1 msk olivolja citron
  • 1/2 msk äppelcidervinäger
  • salt och peppar
Gör så här:

Skala och koka potatisen, skär den eventuellt i halvor. När potatisen har några minuter kvar av sin koktid kan du lägga i haricotsvertsen. Häll sedan av kokvattnet. Krydda potatisen direkt med salt, peppar, olivolja och vinäger. Potatisen drar åt sig mera av smakerna då den är varm. Skär purjolöken i tunna fina skivor och blanda sedan i den också.

Servera potatisen till rostbiff eller annat gott kallskuret kött.

 

För er viktväktare:

Personliga Points: 4-12 PP för all potatissallad. Lägg till för rostbiffen.

Mitt WW: Grön 6, Blå 6 per portion för potatissalladen.

 

Recept och bild – Nadjaskitchen