FnB Market, ett gott alternativ!

skriv ut
Precis när julhandeln skulle dra igång öppnades en ny restaurang i Kista Galleria. Krögarna Niklas Ahlbom och Michael Zhan hoppas att deras FnB Market med 400 sittplatser, ska bli en naturlig mötesplats för alla som besöker Gallerian.

Den nya restaurangen FnB Market har fyra olika matkoncept med fokus på grillat, franskt och asiatiskt. Konceptet är stort och brett för att locka många olika målgrupper. Kistas företag är en viktig målgrupp så här har man möjlighet att sitta och jobba, ha affärsluncher och arbetsmöten. Gallerians mötesplats för att äta lunch eller middag eller ta ett glas på en afterwork.

Ägarna utgick från vad de själva uppskattar som matgäster och kom fram till att de ville erbjuda en helhetsupplevelse som har det bästa från den traditionella restaurangen fast mer lättillgängligt. Därför har de satsat mycket på design i inredningen och all servering kommer att ske över bardisken. Mat ska vara en upplevelse för alla sinnen och därför är också miljön otroligt viktig. D ärför erbjuder FnB Market såväl skön miljö som god mat och snabb service.

Som gäst möts man av putsade betonggolv, läcker graffitti och grymt snygga toaletter!

Restaurangen har olika indelningar, med plats både för större sällskap såväl som avskildhet för en middag på tu man hand. Personalen är trevlig och maten riktigt god! Sushin kunde inte vara godare och hamburgare bourguignon var bland det godaste vi smakat!

Den som äter där kommer inte att ångra sig!

FnB Market interiör 4FnB Market interiör 1FnB Market interiör 5FnB Market interiör 3FnB Market interiör 2FnB Market interiör 6FnB Market dessert FnB Market sushi

Bilder och text – Marlene Rindå Jikita