Paolos Träningsbibel – svett är bara fett som gråter

skriv ut
De flesta vet vem som sagt ovanstående mening, nämligen Paolo Roberto. Mannen som nästan alla tycker något om, men som ganska få egentligen vet så mycket om. Paolo Roberto är en av Sveriges mest framgångsrika kampsportare och är tvåfaldig internationell titelinnehavare som proffsboxare. Han driver flera företag, föreläser och har skrivit en mängd tränings- och kokböcker.

Paolos Träningsbibel är den perfekta boken för den som behöver motivation och övningar att göra på egen hand med kroppen som redskap. Med bara 15 minuters träning om dagen ger han övningar för alla personligheter och träningsnivåer. Han ger oss även färdiga cirkelövningar beroende på vilka kroppsdelar man vill träna.

I boken finns 39 färdiga pass och en mängd olika övningar. Från nybörjaren till atleten. Det här är boken för alla som vill komma i form, men som kanske inte har lust eller tid att ta sig till ett gym. Eller som vill komplettera träningen på gymmet med egna övningar. En bok som verkligen motiverar till att röra på sig!

Bild och text – Marlene Rindå Jikita