Grilltillbehör från Arla Köket

skriv ut
Grilltillbehör från Arla KöketAtt grilla ligger i tiden och är något som fler och fler gör året runt. Nu släpper Arla en ny kokbok för inspiration till sommarens alla grillmåltider. I Grilltillbehör från Arla Köket har Arla samlat 166 recept med tillbehör som förhöjer den grillade fisken, kycklingen eller köttbiten.

Kokboken är uppdelad på 12 kapitel: rubs, marinader, glazer, kryddsmör, såser och dressingar, krämer och röror, salsor, picklat och inlagt, grillade tillbehör, slaws, gröna sallader och matiga sallader. Alla kapitel inleds med tips och goda råd om hur man lyckas bäst med exempelvis majonnäsen, den grillade färskpotatisen och smakrika marinaden. Hur du blandar en bra rub, eller glaze och hur länge majskolven ska ligga på grillen. Boken innehåller även ett antal menyförslag med tips om vad som passar till vad och hur tillbehören kan kombineras.

Arla har i över 30 år inspirerat svenska folket genom att ta fram omtyckta och användbara recept för alla tillfällen. Recepten är alltid noggrant utvalda och provlagade för att ge en stor smakupplevelse i förhållande till arbetsinsats. De gör det enkelt att lyckas i köket.

Boken, som ges ut i samarbete med Bonnier Fakta, är inbunden och finns till försäljning hos bokhandlare över hela Sverige, i dagligvaruhandeln samt på e-handelssajter som adlibris.se och bokus.com från mitten av maj, 2015. Ordinarie cirkapris är 189 kronor.

Bild – pressmaterial, text – Marlene Rindå Jikita