Du i Fokus
Mat & Dryck

Tonfiskpasta

skriv ut
4 Portioner
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd paprika
  • 1 msk olivolja
  • 2 burkar tonfisk
  • 50 gr svarta oliver
  • rivet skal och saft av 1/2 citron
  • salt
  • svartpeppar
Gör så här:

Skala och hacka lök och vitlök. Kärna ur och finhacka paprikan. Fräs lök, vitlök och paprika i olivoljan i stekpanna. Häll av tonfisken och rörd ner den och oliverna. Låt det hela fräsa ihop några minuter. Tillsätt citronsaft och citronskal, salt och svartpeppar.

Servera med pasta.

För er Viktväktare:

Points: 7 P för allt, lägg till P för pasta.

Personliga Points: 7-11 PP för allt, lägg till PP för pasta.

Mitt WW: Grön 3, Blå 2, Lila 2 per portion, lägg till SP för pasta.

Recept: Martin Jikita, bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 30 times, 1 visit(s) today

Ett svar på ”Tonfiskpasta

Kommentarer är stängda.