Du i Fokus
Mat & Dryck

Pasta med spenat och fetaost

skriv ut
4 portioner
  • 200 gr färsk spenat
  • 2 lökar
  • 2 msk olivolja
  • salt & svartpeppar
  • 200 gr fetaost
Gör så här:

Skölj spenaten och skär den i strimlor. Skala och strimla löken. Fräs löken i olja i en stor panna. Rör ner spenaten och låt den mjukna. Smaksätt med salt och peppar.

Blanda med valfri mängd pasta och smula över fetaost.

För er Viktväktare:

Points: 13 P för allt, om man använder 3%-ig Apetina, lägg till P för pasta.

Personliga Points: 13 PP för allt, om man använder 3%-ig Apetina, lägg till PP för pasta.

Mitt WW: Grön 3, Blå 3, Lila 3 per portion, om man använder 3%-ig Apetina, lägg till SP för pasta.

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 40 times, 1 visit(s) today

2 svar på ”Pasta med spenat och fetaost

Kommentarer är stängda.