Fläskfiléwok med stekta nudlar

skriv ut
Till 4 portioner behöver du:

600 g fläskfilé

nudlar till 4 portioner

1/2 påse frysta Thaiwokgrönsaker

några droppar fisksås

redcurrypasta eller redcurrykrydda efter smak

svartpeppar

ev salt

 

Gör så här:

Putsa filén och skär den i strimlor. Stek den snabbt i en traktörpanna/wok. Ta ur köttet från panna och lägg dem åt sidan. Koka upp vatten till nudlarna och koka dem i tre minuter.

Stek upp grönsakerna i pannan på rätt så hög värme. Rör om nästan hela tiden så att de inte blir brända. Krydda efter tycke och smak med fisksås, red curry, peppar och eventuellt lite salt. Lägg tillbaka fläskfilén i pannan och blanda. Lägg även i de kokta nudlarna och blanda väl.

Smaka av och krydda eventuellt lite till. Häll upp på fyra tallrikar och servera. Krispig fräsch sallad är gott till. Smaklig måltid!

 

För er Viktväktare: 7 SP/portion (eller 8 PP/portion)

 

Recept och bild – Nadjaskitchen